Leiding

Dirigent:

Alex Wiersma

(1966) studeerde aanvankelijk piano-en schoolmuziek aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Later verruilde hij deze opleiding voor orkest-en koordirectie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Joop van Zon, waar hij in 1994 zijn studie afrondde. Hij werkte als begeleider mee bij het Internationaal Vocalisten Concours in 's-Hertogenbosch en was als assistent-dirigent verbonden aan de Vlaamse Opera.

Repetitor / Pianist

Piet Bron

Ik ben al sinds 2001 actief als pianist bij Mix of Music. Samen met het koor heb ik al verschillende grote producties vormgegeven. Het leuke aan een dergelijk traject is dat je als groep samen voor het resultaat verantwoordelijk bent in allerlei disciplines, zowel muzikaal als daarbuiten. Het geeft een groot gevoel van saamhorigheid. Dat is het bijzondere van zo'n project, dat je niet meer met zingen bezig bent, maar dat je met enthousiasme en hard werken boven jezelf uit kunt stijgen. Daarom ben ik blij dat ik deel uit mag maken van deze groep.

Regie: 
Gerda Klievink

Mix of Music en ik delen een mooie geschiedenis. Vanaf het Millenniumconcert in 2000 werkten we samen in een fors aantal voorstellingen en optredens. In 2011, na Spectra, maakten we aan die samenwerking een einde maar zoals u ziet niet voor eeuwig. Sinds Fabulous MOMents werken we weer opnieuw samen om mooie optredens te verzorgen. 

Bestuur:

Voorzitter: Jelle Massink
Secretaris: Annemiek Zwartkruis
Penningmeester: Janny Gruitrooij
Leden: Diana van Demen,
            André Wijnakker.